Home - Blog - 5x de mooiste goedkope eetkamerstoelen

5x de mooiste goedkope eetkamerstoelen

Gepubliceerd op 11 januari 2024

Goedkope eetkamerstoelen zijn onmisbaar voor een prachtige eetkamer. Het vinden van betaalbare stoelen met stijl, comfort en kwaliteit kan een uitdaging zijn. Gelukkig hoef je niet verder te kijken, want hier introduceren we 5x goedkope stoelen onder de €100,-! Die doen niet alleen jouw eethoek, maar ook je portemonnee ten goede.

1. Eetkamerstoel Jules

Eetkamerstoel Jules, uitgevoerd in een naturel bouclé stof, heeft een vierkant gevormde zitting met elegante rondingen. De zitting beschikt over een zachte foam, wat zorgt voor goed comfort. De naar buiten staande zwarte poten zorgen niet alleen voor stabiliteit maar voegen ook een speels element toe aan de stoel. Daarbij sluiten de stof en kleur helemaal aan bij de interieurtrends van dit moment.

Ben je op zoek naar een goedkope eetkamerstoelen set van 4? Daarvoor is de Jules Dankzij het lichte gewicht en compacte formaat is Jules ook de ideale stoel voor een kleine eettafel! Eetkamerstoel Jules is verkrijgbaar in diverse kleuren, die ook uitstekend met elkaar te combineren zijn.

2. Eetkamerstoelen Nova

Wie zegt dat goedkope eetkamerstoelen niet elegant kunnen zijn? Er zijn talloze opties die een betaalbare prijs combineren én een fancy uitstraling hebben. Zoals deze Nova eetkamerstoelen. De zachte velvet stof geeft de stoel een chique uitstraling, terwijl het onderstel is gemaakt van stoer metaal. De Nova is verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren, die je ook leuk met elkaar kunt combineren.

Let bij het kiezen van goedkope eettafel stoelen op details zoals de gestoffeerde zittingen, het uiterlijk van de rugleuningen en de poten. Deze elementen kunnen er namelijk voor zorgen dat de stoel een hoogwaardige uitstraling heeft, zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen.

3. Eetkamerstoel Leyton

Eetkamerstoel Leyton is een trendy designstoel met een eigentijdse klassieke twist. De kuip, gemaakt van kunststof, geeft de stoel niet alleen een stoer karakter, maar voegt ook een Scandinavische uitstraling toe aan je interieur. Deze interieur topper kost slechts €80,- en is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren!

Goedkope eetkamerstoelen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Overweeg stoelen te kopen die gemakkelijk schoon te maken zijn, vooral als je kinderen of huisdieren hebt. Materialen zoals kunstleer of microvezel kunnen een slimme keuze zijn. Een combinatie van functionaliteit en design zorgt ervoor dat je niet alleen een mooie eetkamer hebt, maar ook een praktische.

4. Eetkamerstoel Turi

De Turi eetkamerstoel heeft een ronde rugleuning en moderne uitstraling. De zitting is bekleed met zachte bouclé stof, die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook veel comfort biedt. De stoel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zand en grijs. De natuurlijke, zachte kleuren in combinatie met de ronde vormen van de stoel zijn de trend van dit moment en ook zeer gewild.

Eettafel stoelen zijn er in allerlei stijlen, van Scandinavisch tot industrieel en van vintage tot modern. Door de diverse keuzemogelijkheden kun je stoelen vinden die perfect passen bij de rest van je interieur. Let bij het shoppen voor goedkope eetkamerstoelen op de stijl van je eettafel en de algehele inrichting van de ruimte. Zo creëer je een prachtig geheel zonder je budget te overschrijden.

5. Eetkamerstoel Torry

De Torrey eetkamerstoel van velvet stof straalt luxe uit met zijn zachte velours zitting en stalen frame. Het gouden onderstel geeft een chique uitstraling. De Torry stoel is erg divers en verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren. Speel met combinaties en geef je ruimte een unieke uitstraling door deze stijlvolle stoelen samen te brengen.

Het vinden van mooie, goedkope eetkamerstoelen is dus zeker mogelijk. Met de juiste mix van stijl en functionaliteit zijn er vele opties mogelijk. Neem ook een kijkje bij de eetkamerstoelen met wieltjes of alle bouclé eetkamerstoelen. Bekijk hier al onze eetkamerstoelen of kom langs in onze showroom! Hier hebben we meer dan 100 eetkamerstoelen staan.