RETOUREN

Aanmelden
Het kan helaas gebeuren dat een product niet helemaal is wat je in gedachte had. Het is mogelijk om je bestelling retour te sturen. Meld als eerst je retour aan door een mail te sturen naar klantenservice@cavetown.nl. Vermeld in de mail in ieder geval:
– je naam;
– ordernummer;
– product;
– reden van retour.

Retourneren
Je kunt het product vervolgens (op eigen kosten) retourneren naar het adres wat door ons zal worden gegeven.

Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen te hebben ontvangen. De retourzending is altijd het risico van de verzender. CaveTown is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. Bij ontvangst worden de geretourneerde producten gecontroleerd. Je krijgt een e-mailbevestiging wanneer wij jouw retour hebben ontvangen. Indien de producten op de juist wijze zijn geretourneerd zullen we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Retourneringsvoorwaarden
Voor het retourneren gelden een aantal regels:
– Het artikel compleet is
– in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – orginele staat en fabrieksverpakking.
– Het product dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling retour gezonden te worden.
– De kosten van terugzending komen voor eigen rekening
– Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan Cavetown. Het kenbaar maken dient de consument te doen per mail. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. Cavetown mag de klant vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van haar reden(en) verplichten. Het herroepingsrecht is uitsluitend van toepassing op producten welke direct uit voorraad geleverd worden, maatwerk producten zoals specifieke barkrukken, eetkamerstoelen, tafels & fauteuils zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

De retourzending is altijd het risico van de verzender. CaveTown is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. Bij ontvangst worden de geretourneerde producten gecontroleerd. Als de artikelen op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.

Ruilen
Mocht je een product willen retouren voor een ander artikel dan dien je het in te ruilen product (op eigen kosten) naar ons te retourneren. Vervolgens kun je via onze shop een nieuwe bestelling plaatsen.