Interieur advies van Cavetown

Plattegrond van je huis tekenen

Wanneer je een huis wilt inrichten, is een veelvoorkomende vraag: gaat het allemaal wel passen? Of je nu een nieuw huis hebt of kiest voor een nieuwe inrichting, het belangrijkste is natuurlijk dat het niet te vol wordt en dat je de ruimte optimaal benut. Om hier inzicht in te krijgen, kun je het beste een woningplattegrond tekenen en de meubels op de gewenste plek intekenen. Op deze manier kun je zien of er voldoende ruimte is of dat het meubel te groot is. Je kunt ook de meubels op schaal tekenen en uitknippen, zodat je ze kunt verplaatsen op de plattegrond.

Je hoeft natuurlijk niet meteen een plattegrond van je hele huis te maken, maar je kunt ook kamer voor kamer tekenen. Begin bijvoorbeeld met de slaapkamer en vervolgens de woonkamer en keuken. Op deze manier kun je elke ruimte afzonderlijk tekenen.

 

Gratis 2D plattegrond op schaal

Bij Cavetown begrijpen we dat het maken van een tekening best veel werk kan zijn en dat je hier niet altijd de tijd voor hebt. Daarom bieden wij de service om een 2D plattegrond op schaal voor je te tekenen. Wat we nodig hebben, is het volgende:

 • Een plattegrond van het huis of de kamer met aanvullende afmetingen. Vaak krijg je bij de koop van je huis een plattegrond van de woning (zie de linkerfoto), maar je kunt ook een eenvoudige tekening maken in Paint met afmetingen erbij (zie de rechterfoto).
 • Een lijst met meubels, inclusief artikelnummers en afmetingen. Deze kun je eenvoudig in de plattegrond tekenen.
 • Eventuele specifieke wensen, zoals de afstand tot de muur, de ruimte tussen meubels of de positie van een meubel op de muur.

 

Wil je een plattegrond laten maken?

Stuur dan bovenstaande benodigdheden naar ons e-mailadres info@cavetown.nl. Als je nog vragen hebt, overleggen we dit altijd voordat we de tekening maken. Op deze manier helpen we je om de meest ideale huisindeling te creëren!

Binnen enkele werkdagen ontvang je de 2D plattegrond op schaal per e-mail. Vervolgens nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op om alles door te nemen en om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Heb je liever advies?

Heb je behoefte aan advies over hoe je de plattegrond het beste kunt aanleveren of hulp nodig bij het intekenen? Geef dit aan via het contactformulier en we kunnen telefonisch bespreken wat de mogelijkheden zijn of een afspraak in de winkel maken voor persoonlijk advies en om de mogelijkheden te bespreken.

Als je ergens niet uitkomt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is geopend op de volgende tijden:

Maandag: 10:00 – 17:00
Dinsdag: 10:00 – 17:00
Woensdag: 10:00 – 17:00
Donderdag: 10:00 – 17:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00

Je kunt ons bereiken via telefoon op 085-0470391 en via e-mail op klantenservice@cavetown.nl.

We staan klaar om je te helpen met al je vragen en eventuele ondersteuning die je nodig hebt bij het inrichten van je huis. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Bij Cavetown streven we ernaar om jouw huisinrichting zo makkelijk mogelijk te maken. Met onze plattegrondtekeningen en advies staan we garant voor een optimale indeling van jouw ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je huis om te toveren tot een perfect ingerichte en functionele plek waar je je helemaal thuis voelt. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens door deze site