Home - Blog - Moederdag komt eraan, kies nu je cadeau voor je moeder!

Moederdag komt eraan, kies nu je cadeau voor je moeder!

Gepubliceerd op 1 mei 2023

Moederdag

Wil je deze keer tijdig je Moederdag cadeau in huis halen? Ga dan even lekker in je luie zetel zitten en ontdek hier hét perfecte cadeau voor moeder, schoonmoeder of oma. Herinner je je nog hoe je bij je eigen eerste Moederdag zo ontroerd werd door dat unieke speciale en vooral persoonlijke Moederdag cadeau? Kies dit jaar een cadeau voor je moeder waar ze nog heel lang plezier aan beleeft! Laat je inspireren en maak van Moederdag een speciale dag!

Wanneer is het Moederdag?

Op welke dag valt Moederdag? Moederdag wordt in Nederland gevierd op de tweede zondag van mei. In België valt Moederdag op dezelfde dag, maar in sommige streken (Antwerpen bijvoorbeeld), wordt dit ook op 15 augustus gevierd. In de Franse huisgezinnen wordt Moederdag dan weer op de laatste zondag van mei gevierd, tenzij Pinksteren op deze dag valt, dan schuift Moederdag een weekje op. Moederdag in 2023 valt dus voor Nederland op de datum van 15 mei. Noteer deze dag alvast in je agenda, maar start nu al met je zoektocht naar een passend geschenk!

Je bijzondere Moederdag cadeau hier uitkiezen

Misschien was je Moederdag in 2022 vergeten of was je enkele dagen te laat? Laat het dit jaar niet gebeuren. Bij Cavetown hebben we alles in huis zodat je met Moederdag een cadeau kunt geven dat mag gezien worden. Laat het vooral een persoonlijk cadeau voor moeder zijn. Voor schoonouders ga je maar even te raden bij je partner of je schoonzussen en -broers. Voor je eigen moeder cadeaus kopen is al makkelijker. Houdt ze bijvoorbeeld van knutselen en bergt ze graag alles mooi op? Dan kies je bijvoorbeeld voor een bijzettafeltje met opbergmogelijkheden. Heeft je moeder overdag peuters in huis? Dan zijn zo’n opbergmogelijkheden ook altijd nuttig voor speelgoed. Zorgt je moeder altijd voor ontbijt op zondag voor de hele familie? Dan kan een set dienbladen heel erg van pas komen. Misschien houdt ze er wel van om een gezellige en intieme sfeer te creëren? Dan zijn kaarsenhouders of stijlvolle kussens een must. Of hoor je ze vaak zeggen dat ze eens orde moet scheppen in de gang of de hal? Een mooie kapstok of een schoenenrek zal dan helemaal in de smaak vallen. Is mama een wijnkenner? Geef dan een stijlvol wijnrek dat mag gezien worden. Telkens wanneer ze een lekkere wijn openmaakt, denkt ze gegarandeerd aan jou! Laat gerust je inspiratie de vrije loop. Moeders hebben misschien graag iets functioneels, iets nuttigs. Dit mag best, maar maak jij er dan ook een functioneel object met allure van? Bij Cavetown zit je goed voor prachtige interieurstukken.

Bloemen horen bij deze unieke dag

Bij mama’s heb je het voordeel dat ze vrijwel met elk cadeau heel blij zijn. Het gebaar telt! Heb je het toch moeilijk om een cadeau voor je moeder te kiezen? Wees gerust, alle moeders houden van bloemen. Geef haar een stralend boeket en geef er nog een extra cadeau bij: een prachtige vaas. Met dit Moederdag cadeau scoor je altijd. Kies wel een vaas die helemaal bij haar woningstijl past: stoer, elegant, lieflijk, modern of vintage bijvoorbeeld. Geef je één vaas als cadeau voor je moeder of stel je een set van meerdere vazen samen? De keuze is groot. Of wat denk je van een wandkleed met bloemen of een zuil om een vaas met bloemen of een plant op te plaatsen? Bedenk: bloemen zeggen meer dan woorden!

Maak er een bijzondere dag van!

Heb je hier een mooi en leuk Moederdag cadeau gevonden? Maak dan van Moederdag een uitje om het cadeau voor moeder af te geven. Laat je kinderen een gedicht dat kort en bondig is maken. Voeg het bij je geschenk en je hebt meteen een Moederdag cadeau met klasse. Deze dag wordt helemaal onvergetelijk!

Bestel nu je Moederdag cadeau

Je hebt nog wel even de tijd, maar wacht toch niet te lang. Beter te vroeg dan te laat. Het grote voordeel bij Cavetown is dat wij zeer snel leveren. Je bestelt je cadeau online en in een mum van tijd krijg je het thuis bezorgd. Of kom je liever je cadeau eerst bekijken in onze showroom? Dit kan ook! Mocht je toch te laat zijn of wil je je moeder zelf iets laten uitkiezen? Kijk dan even bij onze cadeaubonnen. Hier kan je zelf kiezen voor welk bedrag je een bon koopt. Wij wensen jou en alle mama’s alvast een prachtige Moederdag!

 

Dit bericht is gepost in Advies. Bookmark de link.