Resultaat 1–39 van de 350 resultaten wordt getoond

Dutchbone, brengt de wereld naar jou toe!

Meubelmerk Dutchbone, een jong en vernieuwend meubelbedrijf uit Westzaan, haalt zijn inspiratie uit reizen rond de wereld. Talloze culturen en een ode aan het vakmanschap zijn de basis van de Dutchbone creaties. Bij Cavetown bieden wij een zeer uitgebreide collectie Dutchbone meubels, verlichting en woonaccessoires aan. Zo kun jij heel je woning een Dutchbone uitstraling geven. Wij helpen jou graag bij jouw keuze.

-11%
Oorspronkelijke prijs was: €369,00.Huidige prijs is: €329,00. incl.btw
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €479,00.Huidige prijs is: €429,00. incl.btw
729,00 incl.btw
679,00 incl.btw
179,00 incl.btw
109,00 incl.btw
-25%
Oorspronkelijke prijs was: €649,00.Huidige prijs is: €489,00. incl.btw
219,00 incl.btw
829,00 incl.btw
719,00 incl.btw
999,00 incl.btw
-14%
Oorspronkelijke prijs was: €699,00.Huidige prijs is: €599,00. incl.btw
279,00 incl.btw
1.649,00 incl.btw

Dutchbone, duurzame klasse

Het label Dutchbone gaat voor duurzaamheid. Dit merk je duidelijk in de ontwerpen. Elk interieurstuk van Dutchbone is zodanig ontworpen dat het de tijd doorstaat. Het verleden en het heden gaan hand in hand en de meubels, verlichting en woonaccessoires zijn gemaakt om nog vele jaren mee te gaan. Duurzame materialen zoals hout en metaal, katoen en linnen komen regelmatig terug in de ontwerpen. De vormgeving is vaak tijdloos en daardoor juist zo actueel. Het merk is speciaal voor de verhalenvertellers, avonturiers en de wild at heart. Kwalitatieve meubels, verlichting en accessoires boordevol karakter. Geïnspireerd op vervlogen tijden, soms handgemaakt met kleine imperfecties, die juist zorgen voor een authentieke touch. Een collectie voor een warm thuis – a place to warm your soul.

Dutchbone, gezelligheid in stijl

Bij Dutchbone gaat het om traditie in een hedendaags jasje, vakmanschap volgens moderne normen. Maar daarbij wordt de leefbaarheid, de gezelligheid zeker niet vergeten. Je huis dient om in te leven, om van te genieten. Daarom focust Dutchbone op maximale gezelligheid. Of je nu een moderne woning, een stoere mancave of een industrieel pand wil aankleden, een aangename sfeer is altijd en overal cruciaal. Dutchbone meubels passen in heel wat stijlen van interieurs. Dit maakt ze ook zo duurzaam. Vloerkleden van Dutchbone brengen oosterse sferen of een vintage touch in je woning. Dutchbone lampen zorgen voor sfeervol licht, waardoor je een prettig gevoel krijgt. Koper, messing, kleuren zoals bruin en warm blauw dragen volop bij tot een cosy en intiem interieur. Jij bepaalt zelf hoe fijn of hoe stoer je het wil.

Dutchbone kopen bij Cavetown

Bij Cavetown koop je gewoon online je Dutchbone meubels, verlichting en woonaccessoires. We helpen je graag als je nog vragen hebt of als je advies wil over de styling van je woning. Je bestelt via onze webshop en wij zorgen ervoor dat je Dutchbone interieurstukken snel geleverd worden.

350